Tomaattinen makaronisalaatti
Julkaistu
Kun päivälliseltä jää yli makaroneja, valmista tämä helppo salaatti. Se sopii hyvin mausteisten makkaroiden, savukalan tai grillatun kanan kanssa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 dl keitettyjä, kylmiä makaroneja
- 2 kypsää tomaattia
- ½ ruukku rucolaa
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl dijonsinappia
- suolaa ja pippuria
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Laita makaronit kulhoon. Kuutioi tomaatit ja sekoita makaroneihin.
2. Sekoita öljy, viinietikka, sinappi, suola ja pippuri kastikkeeksi. Kääntele kastike makaroni-tomaattiseokseen persiljan kera.
3. Asettele rucolalehdet tarjoiluvadille, levitä salaatti niiden päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät