Kookosmaitokiisseli
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 6 dl kookosmaitoa
- 4 rkl sokeria
- 5 rkl Ohrakasta
Valmistusohje
Mittaa kookosmaito ja sokeri kattilaan. Liuota Ohrakas pieneen määrään kylmää vettä ja lisää se kookosmaidon joukkoon. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen kunnes kiisseli sakenee. Jatka keittämistä vielä 2 minuuttia. Tarjoa kiisseli hillon kanssa.
VINKKI! Annostele kiisseliä ja hilloa kerroksittain annoskulhoon niin saat näyttävän kerroskiisselin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät