Mainos

Kinuski-karpalo-cannelonit

Kinuski-karpalo-cannellonit_1476080454

Kotitalousopettaja Arja Elina Laineen herkulliset kinuski-karpalo-cannelonit lämmittävät kylmenevinä syysiltoina.

Ainekset

  • Täytä cannelloni-putket jäisillä marjoilla ja aseta täydet marjaputket voideltuun pienehköön uunivuokaan (n. 15 x 20 cm uunivuoka) kahdeksi kerrokseksi sitä mukaa, kun täytät ne.
  • Kaada putkien päälle kinuskikastiketta ja vaniljakastiketta sekä maitoa niin, että putket ovat nesteen peitossa. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltainen. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
  • VINKKI: Voit käyttää vähemmän marjoja ja käyttää osaksi hedelmäkuutioita, esim. omenakuutioita.

Resepti

  • Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Valmistusohje

4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)

Täyte:
5 dl karpaloita, puolukoita tai herukoita (jäisinä)

Päälle:
2 dl kinuskikastiketta
2–3 dl vaniljakastiketta
n. 2 dl maitoa

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.