Kiinalaiset kevätrullat
Hanki rulla valmista kevätrullataikinaa - seuraavaksi oletkin jo kokeilemassa tätä reseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 pkt kevätrullataikinaa
- 200 g sianjauhelihaa
- 10 katkarapua
- ½ purjo
- 1 porkkana
- 1 dl hienonnettuja bambunversoja
- 2 tl kiinalaista soijaa
- 2 tl seesamiöljyä
- 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
- öljyä paistamiseen
- öljyä friteeraukseen
Tarjoiluun
- hapanimeläkastiketta
- seesaminsiemeniä
Valmistusohje
1. Puhdista porkkana ja purjo, kuori porkkana. Suikaloi purjo ja porkkana, hienonna katkaravut ja bambunversot. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Paista jauheliha ja muussaa se haarukalla rakeiseksi. Lisää porkkana, purjo ja bambu pannuun, purista mukaan valkosipuli. Lisää katkaravut ja mausta soijalla, seesamiöljyllä ja pippurilla.
2. Avaa kevätrullataikinapakkaus. Säilytä taikinaa kosteiden pyyhkeiden välissä jottei se kuivu. Levitä täyte taikina-arkeille, käännä sivut täytteen päälle ja liimaa reunat kiinni vedellä.
3. Kuumenna öljy 190 asteeseen friteerauskeittimessä. Friteeraa kevätrullat kullanruskeiksi, tarjoile hapanimeläkastikkeen ja seesaminsiementen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi