Kalkkunanfilee sinappikastikkeessa
Nopea ja helppo kutsuruoka, jossa on makua. Näe hieman enemmän vaivaa herkullisten lisäkkeiden kanssa.
Neljälle
- 500 g kalkkunanfileetä
- voita paistamiseen
- suolaa ja valkopippuria
- 5 dl kanalientä
- 1 rkl voita
- 2 rkl vehnäjauhoa
- 1 dl kermaa
- 2 tl vaaleaa dijon-sinappia
- 2 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
1. Kuutioi kalkkunanliha. Paista kuutiot voissa paistinpannulla ja mausta suolalla sekä pippurilla.
2. Sulata voi kasarissa. Sekoita joukkoon jauho ja kaada samalla vatkaten kanaliemi mukaan. Lisää kerma ja sinappi. Anna kiehua hiljaa poreillen 5 minuuttia.
3. Nosta kalkkunanpalat kastikkeeseen, purista joukkoon valkosipulinkynnet ja anna lihan lämmetä. Tarjoile riisin, nuudeleitten tai perunoiden sekä keitettyjen vihannesten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki