Julkaistu
Kokki Harri Syrjäsen italianpata valmistuu yhdessä kasarissa.
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 2 dl minifusillipasta (6 minuutin)
- 4 dl mietoa lihalientä
- 1 dl punkkua jos kaapista löytyy
- 1,5 dl pakasteherneitä
- 1 punainen paprika
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 prk tomaattimurska
- 1 rkl tomaattipyree
- nippu oreganoa
- nippu basilikaa
Valmistusohje
- Kuutioi paprika ja silppua sipuli ja valkosipuli.
- Leikkaa oregano ja basilika.
- Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree.
- Sekoita hyvin ja lisää punkku, lihaliemi ja tomaattimurska. Odota, kunnes kiehuu ja lisää pasta.
- Keittele noin 8–10 minuuttia ja lisää paprika, herneet, oregano ja basilika.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Voileipäkakkusushit
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kesäinen raparperibooli
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät