Näin valmistuu Harri Syrjäsen italianpata 0:59

Harri Syrjäsen italianpata

Italianpadan tekovaiheet näet videolta!

Kokki Harri Syrjäsen italianpata valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 2 dl minifusillipasta (6 minuutin)
  • 4 dl mietoa lihalientä
  • 1 dl punkkua jos kaapista löytyy
  • 1,5 dl pakasteherneitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk tomaattimurska
  • 1 rkl tomaattipyree
  • nippu oreganoa
  • nippu basilikaa

Valmistusohje

  1. Kuutioi paprika ja silppua sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa oregano ja basilika.
  3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree.
  4. Sekoita hyvin ja lisää punkku, lihaliemi ja tomaattimurska. Odota, kunnes kiehuu ja lisää pasta.
  5. Keittele noin 8–10 minuuttia ja lisää paprika, herneet, oregano ja basilika.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.