Julkaistu
Tällä ohjeella valmistat tomaatti-fetapastaa kokki Harri Syrjäsen tyyliin.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- Ainekset: 300g pastaa
- 300 g suippopaprikaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- (ripaus kuivattua chiliä)
- 8–9dl mietoa kasvislientä
- tölkki kuorittuja tomaatteja
- 12 lehteä basilikaa
- n. 20 kpl oliiveja
- 200 g fetaa
- mustapippuria
- suolaa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
- Pilko paprika ja sipulit, freesaa tilkassa öljyä kasarissa.
- Laita tomaatit kasariin ja survo rikki, lisää kasvisliemi ja kiehauta.
- Lisää pasta, mausta suolalla, pippurilla ja keitä hiljaa hymyillen noin 12–14 minuuttia.
- Lisää joukkoon revitty basilika, oliivit, fetajuusto.
- Nosta annos lautaselle, pyöräytys mustapippuria ja pirskottele oliiviöljyä päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti