Grillattu salaatti airfryerissa
Julkaistu
Airfryerissa voi valmistaa salaattiakin! Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuu grillattu salaatti nopeasti airfryeria hyödyntämällä.
- Aktiivinen valmistusaika: 10min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
- Annosmäärä: 2
Ainekset
- ¼ vesimelonia
- ½ kurkku
- 6 tankoparsaa
- ½ pkt pekonia
- 1 (buffalo)mozzarella
- oliiviöljyä
- sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
- tuoretta lehtipersiljaa
Valmistusohje
Grillattu salaatti valmistuu näin:
- Leikkaa vesimeloni isoiksi paloiksi, ja samoin kurkku. Pyöritä pekoniviipaleet parsojen ympärille.
- Paista airfryerissa 200 asteessa noin 6-8 min, kunnes pekonit ovat rapeita ja muut vihannekset näyttävät grillatuilta. Vesimeloni ja kurkku saattavat tarvita hieman pidemmän aikaa airfryerissa.
- Pilko kaikki ainekset pienempiin paloihin ja sekoita keskenään. Marinoi oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
- Viimeistele salaatti revityllä mozzarella-juustolla ja lehtipersiljalla.
Katso jakson muut reseptit täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät