Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti
Loihdi maukas pasta-annos Antti Vahteran reseptillä. Rusinat tuovat ihanasti makua annokseen.
Ainekset
- 3 dl pieniä parsakaalin nuppuja
- 1 dl rusinoita
- 1 prk anjovista
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 kantitonta vaaleaa leipäviipaletta
- 300 g spagettia
Valmistusohje
Leikkaa parsakaalista pieniä nuppuja. Kuullota ne pannulla rusinoiden kera. Lisää hieman vettä pannuun, jotta rusinat pehmenevät ja parsakaalit kypsyvät. Keitä vesi pois.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Valuta ja laita takaisin kattilaan. Sekoita pastaan parsakaalit, rusinat ja anjovis. Lisää öljy. Jos pidät suolaisesta anjoviksen mausta enemmänkin, lisää joukkoon myös anjoviksen lientä.
Leikkaa leipäviipaleet suikaleiksi ja paista oliiviöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Lisää rapeat leipäsuikaleet pastan päälle lautasille. Viimeistele mustapippurilla. Voit lisätä suolaa makusi mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät