"Paras, jonka olet ikinä tehnyt" – Harri Syrjäsen graavilohiresepti on "huikean tuotekehittelyn tulos"
Graavilohi kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Nappaa Harri Syrjäsen vinkki "parhaaseen graaviin"!
Jos graavikala on oleellinen osa sinunkin joulupöytääsi, nappaa MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tutun kokin helppo kalavinkki. Harri Syrjänen vinkkasi Instagram-tilillään vuonna 2021 (ja jälleen tänä vuonna) viime hetken vinkin joulupöydän graavilohen valmistukseen.
– Mä rakastan jouluna kalaruokia. Mun joulupöydän kuningas on tietenkin graavilohi. Tätäkin on tullut treenattua pidemmän aikaa, että löyty sopiva balanssi. Tämän huikean tuotekehittelyn tulos on nyt tässä, täydellinen lohi, Syrjänen hehkuttaa julkaisussaan.
Syrjänen lupaa, että "tämä on paras graavi, jonka olet ikinä tehnyt". Kala valmistuu 48 tunnissa.
Kiinnostuitko? Katso resepti: Harri Syrjäsen maailman paras graavilohi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti