Race Across the World Suomi -kisakaksikko tekee yllättävän ratkaisun ja päättää kisansa

Minttu ja Jasmin kertovat yllätyspäätöksestään 2:41
Videolla Minttu ja Jasmin kertovat yllätyspäätöksestään

Yhden kilpakaksikon matka päättyy Race Across the World Suomi -ohjelmassa.

Jäljellä olevien kilpakaksikoiden matka kohti kotia jatkuu Race Across the World Suomi -ohjelman uudessa jaksossa. Jutta ja Juha Larm, Juha ja Jalo Itkonen sekä Minttu Murphy-Kaulanen ja Jasmin-tytär lähtevät Italian Muranosta kohti seuraavaa välietappia, joka sijaitsee Krakovassa, Puolassa.

Minttu ja Jasmin ottavat suunnakseen Itävallan Innsbruckin, jossa he viettävät yönsä. Kaksikon riesana on kuitenkin hyvin niukka budjetti, joka on Innsbruckissa vietetyn yön jälkeen enää 3 prosenttia, eli vajaat 100 euroa.

– Kyllä pitäisi joku ihme tapahtua, että pääsisimme Krakovaan, joka on niin kaukana, ja meillä ei oikeasti ole oikein rahaa enää jäljellä. Jotta pääsisimme Krakovaan, pitäisi meidän saada ilmaisia kyytejä ja tosi, tosi halpoja majoituksia. Se on ehkä se, minkä se vaatisi. Mutta emme ole kumpikaan mitään torakkakämpässä nukkuvaa sorttia, Jasmin sanoo.

Äiti ja tytär päätyvätkin budjettinsa vuoksi päättää kisansa.

Katso yllä olevalta videolta kohtaus, jossa Minttu ja Jasmin kertovat päätöksestään.

Race Across the World Suomi lauantaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat