Näiden julkkisten kustannuksella vitsaillaan Joonas Nordman Show: Grillikausi -sarjassa

Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa roastataan Timo Jutilaa, Krista Kiurua, Kape Aihista sekä Esko Eerikäistä. 

Joonas Nordman Show: Grillikausi -sarja palaa ruutuu. Neljäosaisen kauden jokaisessa jaksossa neljää tunnettua ja tunteita herättävää suomalaisikonia roastataan viiden kunniavieraan ja Joonas Nordmanin voimin. 

Roastattavina eli kunniavieraina nähdään tällä kertaa jääkiekkolegenda Timo Jutila, kansanedustaja Krista Kiuru, huippukokki Kape Aihinen sekä mediapersoona Esko Eerikäinen.

Studioon saapuu myös viisi huumorin ammattilaista tai grillattavalle muuten tuttua julkkista, jotka kukin vuorollaan roastaavat illan päätähden, juontajan ja toinen toisensa. Illan päätteeksi puheenvuoron saa kunniavieras.

– Roastin ystäville on jälleen tarjolla melkoista herkkua. Jokaisessa jaksossa on loistavat kunniavieraat ja mahtavat roastaajat. Kiitos jokaiselle rohkeudesta ja rempseän roisista otteesta, Nordman kuvailee tiedotteessa.

– Roastin hienous on siinä, että se ei voi sisältää liian rajuja vitsejä, koska liian rajut vitsit on koko homman idea. Roast toimii vain, jos kaikki osallistujat pitävät toisistaan oikeasti ja lähtevät mukaan yhteiseen sopimukseen, että kaikkea saa sanoa, hän muistuttaa.

JAKSO 1/4: 
Joonas Nordman Show Grillikauden parilassa paistuu keittiömestari ja mediapersoona Kape Aihinen. Kapen roastaajina toimivat Jenni Poikelus, Pekka Pouta, Shirly Karvinen, Ali Jahangiri ja Ville Myllyrinne.

JAKSO 2/4: 
Joonas Nordman Show Grillikaudessa tähtenä on radio- ja tv-juontaja Esko Eerikäinen. Kansan suosikkihunksia saapuvat roastaamaan Kimmo Vehviläinen, Jenni Poikelus, Anitta Ahonen, Tomi Haustola ja Yasir Gaily.

JAKSO 3/4: 
Joonas Nordman Show Grillikauden kunniavieraana kaikkien rillaajien kuningas, jääkiekkolegenda Timo Jutila. Jutia pääsevät roastaamaan Sointu Borg, Mika Saukkonen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Ursula Herlin.

JAKSO 4/4: 
Joonas Nordman Show Grillikauden kunniavieraana nähdään kansanedustaja Krista Kiuru. Suomen kovinta porilaista saapuvat roastaamaan Ben Zyskowicz, Niina Lahtinen, Köpi Kallio, Antto Terras sekä Lotta Backlund.

Joonas Nordman Show: Grillikausi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe 24.5. klo 22.35. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat