Michael Jacksonin lapset tekivät harvinaisen, julkisen näyttäytymisen punaisella matolla

Edesmenneen artistin Michael Jacksonin kolme lasta, Prince, Paris ja Blanket, näyttäytyivät äskettäin yhdessä punaisella matolla. 

Edesmenneen poptähden Michael Jacksonin lapset Prince, 27, Paris, 25, ja Blanket, 22, tekivät harvinaisen julkisen esiintymisen punaisella matolla 27. maaliskuuta Lontoossa järjestetyssä MJ: The Musical -näytöksen lehdistöensi-illassa. Näytös järjestettiin Prince Edward -teatterissa. MJ: The Musical on Michaelin elämästä kertova musikaali. 

Blanket, eli syntyjään Bigi Jackson, on noin viikko sitten tehnyt hakemuksen, jonka mukaan hän ei halua isoäitinsä ja Michaelin äidin Katherinen, 93, käyttävän edesmenneen poikansa jäämistön varoja meneillään olevan oikeustaistelunsa rahoittamiseen. Blanket oli aiemmin isoäitinsä tukena, kun he asettuivat vastaan Michaelin kuolinpesän toimeenpanijoita. 

Blanket vaihtoi kuitenkin puolta sen jälkeen, kun tuomari asettui toimeenpanijoiden puolelle, koska he käyttivät Michaelin rahoja julkistamattomaan liikesopimukseen, jonka uskotaan olevan 600 miljoonan dollarin, eli noin 555 miljoonan euron, katalogisopimus Sonyn kanssa. Kun Katherine päätti valittaa päätöksestä, Blanket vetäytyi, koska hän uskoi, ettei Katherine voittaisi.

Katherine toimitti 20. maaliskuuta vastauksen, jossa hän selitti, että hänen edesmenneen poikansa kuolinpesän toimeenpanijoilla on runsaasti rahaa hänen 500 000 dollarin, eli noin 463 000 euron, oikeudenkäyntikulujensa kattamiseen. 

TMZ:n mukaan Michaelin kuolinpesä väitti 21. maaliskuuta oikeudessa, että Katherine oli saanut yli 55 miljoonaa dollaria, eli noin 51 miljoonaa euroa, poikansa kuoleman jälkeen vuonna 2009, ja että hänellä oli runsaasti varoja omien oikeudenkäyntikulujensa kattamiseen.

Princen ja Parisin äiti on Michaelin ex-vaimo Debbie Rowe. Blanket on Michaelin nuorin poika, jonka hän sai sijaissynnyttäjän avulla vuonna 2002. 

Michael kuoli lääkkeiden yliannostukseen 50-vuotiaana kotonaan Los Angelesissa 25. kesäkuuta 2009.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat