IS: Juupajoella ammuttu nainen ei selviä hengissä

Pirkanmaalla Juupajoella ammuttu nainen ei selviä hengissä, kertoo Ilta-Sanomat. Asian lehdelle vahvistaa naisen lähiomainen. 

IS:n mukaan lähiomainen kertoi ennen puoltapäivää keskiviikkona, että naisen tila on niin heikko, että hänet irrotetaan päivän aikana elämää ylläpitävistä laitteista.

Ilta-Sanomien mukaan naista ampui tämän entinen puoliso.

Poliisi sai tiistaina aamupäivällä tehtävän Juupajoella sijaitsevaan asuinrakennukseen, jossa oli alkutietojen mukaan tapahtunut epäilty väkivaltarikos. Rikoksista epäilty mies oli jo poistunut paikalta poliisin saavuttua.

Poliisi kertoi eilen, että uhri oli haavoittunut erittäin vakavasti.

Poliisi ampui miehen

Poliisi sai paenneen epäillyn kiinni Ruoveden puolella parin tunnin kuluttua. Poliisi käytti epäillyn ajoneuvon pysäyttämiseen piikkimattoa.

Pysäyttämisen jälkeen epäilty ampui poliiseja kohti. Myös poliisit käyttivät asetta, ja epäilty sai ampumavammoja. Hän kuoli tapahtumapaikalle poliisin antamasta hätäensiavusta huolimatta.

Poliiseja ei loukkaantunut tilanteessa.

Tiistaina poliisi kertoi, että esitutkinnassa rikosnimikkeitä ovat muun muassa murhan yritys, tapon yritys, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ampuma-aserikos. Rikosnimikkeet ja epäiltyjen rikosten määrät tarkentuvat esitutkinnan edetessä.

Lisäksi poliisi tekee kuolemansyyn selvittämisen.

Lue myös:

    Uusimmat