Inter edelleen ilman voittoa – Ilveksen ahdinko jatkuu

Alavireisesti kautensa aloittanut Ilves jatkoi vaatimattomia otteita Seinäjoella SJK:n vieraana jalkapallon miesten liigassa.

Tamperelaisten voittotili jäi yhä avaamatta, kun SJK osoitti paremmuutensa loppulukemin 1–0. Kotijoukkueen voittomaalin iski nicaragualaiskärki Jaime Moreno rangaistuspotkusta.

Interin kauden avausvoitto jäi myös odottamaan itseään, kun turkulaiset menettivät 1–0-johtonsa toisella puoliajalla KuPSia vastaan. Jean Botue viimeisteli Interin avausmaalin, mutta Pyry Lampinen tasoitti puntit toisen puoliajan loppupuolella.

Inter on pelannut kauden kolmesta sarjaottelustaan kaksi tasapeliä ja yhden tappiotuloksen.

Miesten liigan kolmas kierros jatkuu lauantaina kolmella ottelulla: HJK–IFK Mariehamn, FC Lahti–Haka ja VPS–Gnistan.