Tunne Tampere ja eurooppalainen ruokatori
Kevätkesä on täyttänyt Suomen ruokafestareilla. Juuri vietimme Ravintolapäivää, Helsingissä viritellään Taste of Helsinkiä ja Tampereella pakattiin viikonlopun Vegfestin juurekset talteen. Kulinaarinen meno on juuri nyt parhaimmillaan Tampereen Hämeenpuistossa, jossa makuhermoja hellivät Tunne Tampere -kaupunkitapahtuma sekä eurooppalainen ruokatori. Toinen tuo paikalliset ravintolat puistoon terasseina, toinen eurooppalaiset herkut kojuissa. Suosio on ollut huikea. Vajaassa viikossa kävijöitä oli yli 60.000 ja nyt ne kunnon kesäkelit vasta alkoivat. Lystiä riittää sunnuntaille 27.5. asti. Tässä tunnelmia eiliseltä.
PS. Pe 25. - la 26.5. Tampereen Kauppahallissa Food is Art -herkkurastit, joissa kaupungin parhaat raflat virittävät pikkuannokset kerättäväksi pikkurahalla.
PPS. Kerro kommenteissa, mille ruokafestareille aiot itse kesällä suunnistaa! Ties vaikka intoudun itsekin lähtemään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan