Tunne Tampere ja eurooppalainen ruokatori
Kevätkesä on täyttänyt Suomen ruokafestareilla. Juuri vietimme Ravintolapäivää, Helsingissä viritellään Taste of Helsinkiä ja Tampereella pakattiin viikonlopun Vegfestin juurekset talteen. Kulinaarinen meno on juuri nyt parhaimmillaan Tampereen Hämeenpuistossa, jossa makuhermoja hellivät Tunne Tampere -kaupunkitapahtuma sekä eurooppalainen ruokatori. Toinen tuo paikalliset ravintolat puistoon terasseina, toinen eurooppalaiset herkut kojuissa. Suosio on ollut huikea. Vajaassa viikossa kävijöitä oli yli 60.000 ja nyt ne kunnon kesäkelit vasta alkoivat. Lystiä riittää sunnuntaille 27.5. asti. Tässä tunnelmia eiliseltä.
PS. Pe 25. - la 26.5. Tampereen Kauppahallissa Food is Art -herkkurastit, joissa kaupungin parhaat raflat virittävät pikkuannokset kerättäväksi pikkurahalla.
PPS. Kerro kommenteissa, mille ruokafestareille aiot itse kesällä suunnistaa! Ties vaikka intoudun itsekin lähtemään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa