Harri Syrjäsen tikka masala -kanapasta

harri syrjäsen tikka masala

Tv-kokki Harri Syrjäsen pastaversio tikka masalasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g broilerin rintafilee
  • 300 g pastaa
  • 1 sipuli
  • 3–4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 10 kirsikkatomaattia
  • puolikas sitruuna
  • 1 dl paseerattua tomaattia
  • 2 dl turkkilaista jugurttia
  • 2 dl kermaa
  • 8 dl mietoa kanalientä
  • pieni nippu korianteria
  • 2 tl paprikajauhe
  • 2 tl kurkuma
  • 2 tl jauhettu korianteri
  • 2 tl chili pulveri
  • 2 tl jauhettu kumina
  • 2 tl garam masala
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen tikka masala -kanapasta:

  1. Pilko sipuli ja valkosipuli. Leikkaa tomaatit 3–4 osaan. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa korianteri. Kuutioi broileri.
  2. Lisää kasariin oliiviöljyä ja paista broileri lähes kypsäksi.
  3. Lisää mukaan sipuli, valkosipuli, tomaatit, inkivääriraaste ja mausteet. Sekoita ja ota lautaselle sivuun.
  4. Lisää kasariin kanaliemi, paseerattu tomaatti, kerma ja turkkilainen jugurtti. Kiehauta ja lisää pasta.
  5. Keittele hiljaa hymyillen 10–12 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää ja lisää joukkoon broilerit.
  6. Purista puolikas sitruunan mehu joukkoon ja keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  7. Lisää tuoretta korianteria annoksen päälle.

Lisää ruokavinkkejä Harri Syrjäsen Instagram-tilillä!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!