VIDEO: Ananaksen voi kuoria alle minuutissa – tähän ei moni pysty!

Shutterstock

Ananaksen kuoriminen vie helposti paljonkin aikaa, jos tekniikka ei ole oikea. Katso, kuinka kuoriminen onnistuu alle minuutissa!

Harjaantunut filippiiniläinen hedelmämyyjä osoittaa videolla, kuinka nopeasti ananas on mahdollista kuoria.  Mies onnistuu tehtävässä noin viidessäkymmenessä sekunnissa. Hedelmämyyjällä on apunaan erittäin terävä hedelmäveitsi, jolla sekä kuori että ydin irtoavat ananaksen hedelmälihasta hämmästyttävän nopeasti.

Ananaksen kuorimisessa haasteita asettaa tavallisesti etenkin kuoren leikkaaminen kokonaan irti hedelmälihasta, sillä hedelmän kuori ei ole kiinnittynyt hedelmän pintaan tasaisesti. Filippiiniläismiehen käsissä kuori kuitenkin irtoaa suikaleiden muodossa hedelmälihan ympäriltä helposti.

Lähde: YouTube

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja