Superkätevä aamupalakikka: Kananmunaa ei tarvitsekaan kuoria!
Julkaistu
Tiesitkö, ettei kananmunaa oikeastaan edes tarvitse kuoria? Voit nimittäin lusikoida sen kuorestaan ja välttää ärsyttävän näpertämisen sormilla.
Nobiggie.net-sivustolla opastetaan, kuinka kananmunan kuorimisen voi onnistuneesti jättää väliin. Tarvitset vain terävän veitsen sekä lusikan. Aamupalan valmistaminen nopeutuu tällä tekniikalla kätevästi!
Vaihe 1:
Vaihe 2:
Helppoa, eikö?
Lähde: Nobiggie.net
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa