Suomalaiskaupoista poistetaan erä terveystuotteita – todettiin salmonellaa

viherjauheet, leader foods, green mix
Markkinoilta poistetaan erä terveystuotteita.

Suomessa vedetään pois markkinoilta erä terveystuotteita, sillä niiden on todettu sisältävän salmonellaa.

Leader Foods Oy on vetänyt markkinoilta pois erän Green mix -nimistä jauhetta ja Green mix Tablets -nimisiä puristeita, jotka sisältävät ohran- ja vehnänorasta sekä levää (spirulina ja klorella). Tuotteista on todettu salmonella.

Green mix -jauhe on pakattu 250 gramman pakkaukseen, myynnistä poistettavan erän numero on 36615 ja parasta ennen -päiväys 30.08.2017. Green mix Tablets on pakattu 195 gramman pakkaukseen, myynnistä poistettavan erän numero on 35015 ja parasta ennen -päiväys 30.07.2018.

Leader Foods Oy opastaa kuluttajaa lopettamaan tuotteen käytön ja palauttamaan sen postimaksutta tuotteen valmistajalle.

Lähde: Evira


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja