Salmonellavaara! Jos ostit tätä jauhetta, palauta purkki kauppaan

shutterstock_1774209836 copy
Foodinin viherjauhe-erästä löytyi salmonellaa. Shutterstock/Foodin

Foodin vetää erän viherjauhettaan myynnistä, koska tuotteen omavalvonnassa on löytynyt salmonellaa. Asiasta tiedottaa Foodin sekä Ruokavirasto.

Foodin vetää takaisin erän 200 gramman pakkauksissa myytävää Foodin Viherjauhe -luomuotutetta.

Takaisinveto koskee seuraavia tuotteita ja vain tässä mainittua erää:

Viherjauhe, Luomu, 200g
EAN 6430055210743
Eränumero: L310322
Parasta ennen: 31.7.2023

– Huolimatta tarkasta laatutyöstä Viherjauheen yhdessä omavalvontanäytteessä on havaittu salmonellaa. Koska kuluttajien turvallisuus on meille tärkeintä, asia otetaan erittäin vakavasti, Foodinilta kerrotaan.

Yrityksen mukaan tuotteesta ei ole tullut kuluttajapalautteita ja kenenkään ei tiedetä sairastuneen käytettyään kyseisen erän viherjauhetta. Salmonellaa mahdollisesti sisältävää erää on toimitettu myymälöihin 6.4–27.6.2022 välisenä aikana. Kaikki kyseisen erän jäljellä olevat tuotteet on pyydetty poistamaan kaikista myyntipisteistä.

– Mikäli olet ostanut kyseisen erän tuotteen, voit palauttaa sen siihen ostopaikkaan, josta tuote on ostettu ja saada hyvityksen tai vaihtaa tuotteen toisen erän tuotteeseen. Foodinin verkkokaupasta kyseistä tuotetta ostaneita pyydetään lähettämään kuva eränumerosta hyvitystä varten kuluttajapalveluumme, Foodinilta neuvotaan.

Takaisinveto ei koske tuotteen muita tuote-eriä ja toisen tuote-erän Viherjauhetta on turvallista käyttää. Viherjauhetta käytetään perinteiseksi esimerkiksi smoothieiden tai erilaisten viherjuomien raaka-aineena. Sitä voi käyttää myös raakaleivontaan.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!