Pikaruokaravintolan työntekijä keksi käsittämättömän tempauksen – sai potkut

shutterstock_160593146
Shutterstock

Amerikkalaisen Sonic-pikaruokaravintolaketjun työntekijän älytön tempaus johti potkuihin.

Jokainen asiakaspalvelutehtävissä työskennellyt tietää, että ainakin joskus, kun asiakkaita on vähän, saattaa aika käydä pitkäksi. Ohiolainen Sonic-pikaruokaravintolan työntekijä oppi kantapään kautta, että tällaisissa tilanteissa ei ole syytä keksiä kommelluksia, mikäli haluaa välttyä potkuilta.

Työntekijä ahtoi itsensä jääpalakoneeseen

Huomiota ympäri maailmaa niittävä tapaus sai alkunsa, kun työntekijä ahtoi itsensä ravintolan jääpalakoneeseen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan työntekijän kollega nappasi tapahtuneesta kuvan, ja lisäsi sen sosiaaliseen mediaan.

Kun ravintolan esimies kuuli tapahtuneesta, antoi hän työntekijälle suoraan potkut. Esimiehen mukaan jääpalakone putsattiin huolellisesti tapahtuneen jälkeen, eikä vastaavanlaista toimintaa tulla koskaan hyväksymään ketjun ravintoloissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.