McDonald'sin salattu kultakortti: Huikeita etuja harvoille ja valituille

shutterstock_296968739
McDonald's tarjoaa harvinaisia kultakortteja. Shutterstock

McDonald’silla on Yhdysvalloissa käytössä harvinainen kultakortti-systeemi. Erikoisella kortilla saat ilmaiseksi rajattomasti McDonald’sin ruokaa.

Miltä kuulostaisi kultainen kortti, jolla saisi ilmaiseksi ruokaa McDonald’sista? Yhdysvalloissa tämä on mahdollista. Jos satut olemaan jollain tapaa erityinen henkilö ja käyt säännöllisesti kyseisissä ravintoloissa, sinulla on mahdollisuus saada tämä harvinainen kortti haltuusi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kovin monella tätä korttia ei kuitenkaan ole, vaan niitä jaetaan harvoille ja valituille. Kortin omistajista tiedetään ainakin miljardööri Warren Buffet, Bill Gates ja näyttelijä Rob Lowe.

Vaikka ei olisikaan julkisuuden henkilö, on mahdollista saada tämä kultainen kortti haltuunsa. Ohiolainen Charles Ramsay sai kortin kiitoksena autettuaan pelastamaan kolme kidnapattua naista. Ramsay oli urotyönsä takia jättänyt Bic Mac -hampurilaisensa kesken ja kiirehtinyt auttamaan naisia. Nyt hän saa elinikäiset ruoat Ohion McDonald’s-ravintoloista ilmaiseksi.

Myös 100-vuotias Nadine Baum omistaa kortin, jolla hän saa loppuelämänsä ajan ilmaiset ruoat. Baum on tunnettu siitä, että korkeasta iästään huolimatta hän on suuri pikaruoan ystävä.

Lähde: Foxnews

 ***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!