Lidl vetää takaisin erän nautasuikaleita – syynä salmonellaepäily

26.01775015
All Over Press

Erää on myyty kaikissa Lidl-myymälöissä 15.3.–19.3. välisenä aikana.

Lidl vetää takaisin erän Bergmann-merkin nautasuikaleita. Suikaleiden omavalvontanäytteissä on havaittu epäily salmonellasta.

Takaisinveto koskee tuotetta Bergmann naudan minuuttisuikale 300 g, jonka viimeinen käyttöpäivä oli 21.3.2022. Erää on myyty kaikissa Lidl-myymälöissä 15.3.–19.3. välisenä aikana. Takaisinveto ei koske muita tuote-eriä.

Lidlin tiedotteen mukaan salmonella tuhoutuu kuumennettaessa 70 asteeseen, eli jos liha on kypsennetty ja keittiöhygieniasta huolehdittu, tartuntavaara on hyvin pieni.

Lidl pyytää tuotetta ostaneita ja pakastaneita tarkastamaan tuotteen päiväyksen ja palauttamaan kyseisen erän tuotteet Lidl-myymälään. Tuotteen hinta hyvitetään.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.