Kokkikartanon valmisruokia vedetty myynnistä pakkauslipsahduksen vuoksi – myyty ympäri Suomen
Snellmanin Kokkikartano -brändin valmisruokia jouduttiin vetämään myynnistä väärän holkin vuoksi.
Osassa Kokkikartanon Kebab riisillä (350 g) -annoksissa saattaa olla väärä holkki, yrityksestä tiedotetaan. Kyseisiä kebab-valmisruokia on toimitettu kauppoihin 17.–18.6.2020 ja niiden viimeinen käyttöpäivätunniste on 27.6.2020 ja 28.6.2020.
Virheellisiin tuotteisiin on lipsahtanut Broileripyörykät ja muusi (350 g) -annoksen tuoteholkki. Kebab riisillä- annoksessa on sinappiallergeeni, jota ei ole mainittu broileripyörykkäannoksen tuotetiedoissa. Näin ollen tuote voi aiheuttaa väärinymmärryksen ja vaaran allergikoille.
Kokkikartanolta kerrotaan, että virhe koskee tuotteen holkkia ja itse tuote on virheetön.
– Tuote-erää on myyty koko maan alueella vähittäismyymälöissä. Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisen tuotteen ostaneet voivat myös palauttaa tyhjän pakkauksen veloituksetta, Kokkikartanolta tiedotetaan.
Kokkikartano hyvittää myös kaupoille virheelliset tuotteet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan