Kokkikartanon valmisruokia vedetty myynnistä pakkauslipsahduksen vuoksi – myyty ympäri Suomen

kokkikartano takaisinveto
Shutterstock/Kokkikartano

Snellmanin Kokkikartano -brändin valmisruokia jouduttiin vetämään myynnistä väärän holkin vuoksi.

Osassa Kokkikartanon Kebab riisillä (350 g) -annoksissa saattaa olla väärä holkki, yrityksestä tiedotetaan. Kyseisiä kebab-valmisruokia on toimitettu kauppoihin 17.–18.6.2020 ja niiden viimeinen käyttöpäivätunniste on 27.6.2020 ja 28.6.2020. 

Virheellisiin tuotteisiin on lipsahtanut Broileripyörykät ja muusi (350 g) -annoksen tuoteholkki. Kebab riisillä- annoksessa on sinappiallergeeni, jota ei ole mainittu broileripyörykkäannoksen tuotetiedoissa. Näin ollen tuote voi aiheuttaa väärinymmärryksen ja vaaran allergikoille. 

Kokkikartanolta kerrotaan, että virhe koskee tuotteen holkkia ja itse tuote on virheetön.

– Tuote-erää on myyty koko maan alueella vähittäismyymälöissä. Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisen tuotteen ostaneet voivat myös palauttaa tyhjän pakkauksen veloituksetta, Kokkikartanolta tiedotetaan. 

Kokkikartano hyvittää myös kaupoille virheelliset tuotteet. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja