Kokkikartanon valmisruokia vedetty myynnistä pakkauslipsahduksen vuoksi – myyty ympäri Suomen

kokkikartano takaisinveto
Shutterstock/Kokkikartano

Snellmanin Kokkikartano -brändin valmisruokia jouduttiin vetämään myynnistä väärän holkin vuoksi.

Osassa Kokkikartanon Kebab riisillä (350 g) -annoksissa saattaa olla väärä holkki, yrityksestä tiedotetaan. Kyseisiä kebab-valmisruokia on toimitettu kauppoihin 17.–18.6.2020 ja niiden viimeinen käyttöpäivätunniste on 27.6.2020 ja 28.6.2020. 

Virheellisiin tuotteisiin on lipsahtanut Broileripyörykät ja muusi (350 g) -annoksen tuoteholkki. Kebab riisillä- annoksessa on sinappiallergeeni, jota ei ole mainittu broileripyörykkäannoksen tuotetiedoissa. Näin ollen tuote voi aiheuttaa väärinymmärryksen ja vaaran allergikoille. 

Kokkikartanolta kerrotaan, että virhe koskee tuotteen holkkia ja itse tuote on virheetön.

– Tuote-erää on myyty koko maan alueella vähittäismyymälöissä. Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisen tuotteen ostaneet voivat myös palauttaa tyhjän pakkauksen veloituksetta, Kokkikartanolta tiedotetaan. 

Kokkikartano hyvittää myös kaupoille virheelliset tuotteet. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.