Joulukoriste aikuiseen makuun: Viskiä täynnä!
Joulukuusenkoristeet ovat kauniita, mutta usein harvinaisen hyödyttömiä esineitä, jotka piilotetaan 11 kuukaudeksi näköpiiristä.
Kerroimme aiemmin sekä viini- että juustojoulukalenterista. Tällä kertaa aikuisen maun on huomioinut Lake's Distillery -tislaamo. Brittiläinen alkoholin valmistaja on luonut käyttöön tulevia kuusenkoristeita: viskillä, vodkalla tai ginillä täytettäviä astioita.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Yksi somiste vetää 50 millilitraa viinaa, tosin turhan tuhti paukku saattaa painaa kuusenoksia alaspäin. Koristeita voikin siemailla juhlapuun oksia sekä joulutunnelmaansa samalla kohottaen.
Alkoholinkäyttöön kannustavia somisteita myydään sekä yksittäin että kuuden kappaleen paketeissa. Niitä ostaessaan asiakas voi päättää, mitä viinaa haluaa kuusensa ylle pukea.
Seuraavana jouluna astiat voi sitten täyttää vapaasti valitsemallan nesteellä.
Lähde: Tasting Table, Liquour.com
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa