Hullunhelppo kahviherkku: Tämä pelastaa kesäaamusi!

kahvi, shotti
Shutterstock

Kesäaamun helppo herkku syntyy kolmesta ainesosasta.

Laiskoina kesäaamuina – tai miksei juuri kiireessä – kahvin voi nauttia hieman erilaisella tavalla. Shottilasiin tehty "kahvijäätelö" on helppo ja maukas herkku kofeiininjanoiselle!

Tarvitset vain vahvaa kahvia, kondensoitua maitoa ja tummalla suklaalla kuorrutettuja kahvipapuja. Lisäksi tarvitset shottilasin, paperisen muffinivuoan ja jäätelötikun.

Tee näin: Kaada shottilasiin vahvaa kahvia. Kasta jäätelötikku purkissa kondensoitua maitoa ja siirrä tikku äkkiä shottilasiin. Sekoita tikkua kahvin joukossa. Tiputa lasiin vielä muutama suklaalla kuorrutettu kahvipapu. Työnnä tikku paperisen muffinivuoan läpi ja laita pystyyn shottilasiin. Pakasta ainakin parin tunnin ajan. Saat kahvijätskisi irti shottilasista, kun otat muffinivuoan pois tieltä ja kastelet lasia kuuman veden alla. Laita muffinivuoka sitten takaisin, niin vältyt sotkuilta!

Katso ohjeet Buzzfeedin videolta:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.