Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Eräänä Ravintolapäivänä Tampereella

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 04.02.2012 18:15

Kuluva viikonloppu on meidän taloudessa täytetty jopa tavanomaista enemmän herkuttelulla. Lauantaina Suomen valtaa luvattomat, mutta sitäkin viehättävämmät pikkuraflat Ravintolapäivän merkeissä. Poikkesimme parissa pisteessä tunnustelemassa fiilistä. Pakkaspäivästä huolimatta, tai juurikin sen takia, ravintoloitsijoiden ja asiakkaiden välinen henki oli yltiölämmin. Illalla suuntaamme nauttimaan Makuja-kokki ja ravintola Chef Sommelierin keittiömestari Sasu Laukkosen kokkaamista menuista ravintola Henrik'siin. Siitä tuonnempana. Tässä muutamia makuhetkiä lauantai-iltapäivänä Chef Santerin isännöimästä Juustopäivästä Ravintola 931:ssä sekä Galleria Kapriisin pop-up -kahvilasta. Nautimme 931:ssä mahtavan tapas-lautasen sekä aimo annoksen juustoja. Päälle tilkka viiniä ja pakkanen oli tipotiessään.

MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved

Lisää aiheesta:

Ravintolapäivä, kulotettu pasta ja ajatus suomalaisesta ravintolakulttuuristaEräänä Ravintolapäivänä Tampereella
Ravintolapäivä