Zlatanin "homokuva" aiheutti kohun maailmalla

Jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovicin ja joukkuetoveri Gerard Piquén intiimiltä vaikuttavasta hetkestä otettu valokuva on noussut otsikoihin ympäri maailman.

Epäilyt FC Barcelonan riveissä pelaavat ruotsalaishyökkääjän seksuaalisesta suuntautumisesta virisivät tällä viikolla, kun useissa lehdissä julkaistiin kuva "herkäksi" kuvatusta hetkestä Zlatanin ja hänen joukkuetoverinsa välillä. Kuvan merkitystä on arvuuteltu laajalla akselilla Euroopasta Etelä-Amerikkaan.

Esimerkiksi Italiassa Corriere della Sera -lehden verkkoversiossa Zlatanin ja Piquén suhdetta analysoiva juttu keikkui kärjessä kaksi päivää, vaikka samaan aikaan Euroopassa puitiin koko EU:n talouteen vaikuttavaa Kreikan hätäapupakettia ja Isossa-Britanniassa käytiin tiukaksi muodostuneet parlamenttivaalit.

Ruotsalaishyökkääjä itse on lyönyt vettä myllyyn jo tavaramerkiksi muodostuneella röyhkeydellään.

- Tule sisaresi kanssa niin katsotaan, olenko hintti, Zlatan vastasi espanjalaisen Telecinco-televisiokanavan naistoimittajalle tämän tiedusteltua kuvan merkitystä.

Myös fanit ovat reagoineet Camp Noun jalkapallostadionin lähistöllä ikuistettuun intiimitunnelmaiseen otokseen.

Yhteisöpalvelu Facebookiin perustettiin tuoreeltaan ryhmä "Minäkin hämmennyin nähdessäni kuvan Ibrasta ja Piquésta". Se keräsi nopeasti vajaat 29 000 fania, mutta se jouduttiin sulkemaan jo kahden päivän kuluttua alatyylisten kommenttien takia.

Katso kuva Youtubesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat