Zlatan Ibrahimovic kommentoi Ukrainan sotaa

1:52
Mitä sotarikokset ovat? Suomalaisasiantuntija kertoo videolla.

Ruotsin miesten jalkapallomaajoukkue valmistautuu paraikaa Tshekkiä vastaan pelattavaan MM-jatkokarsintaotteluun. Zlatan Ibrahimovic kommentoi joukkueen lehdistötilaisuudessa Ukrainan sotaa.

Ruotsin MM-kisapaikan jahtia varjostaa Ukrainan sota. Venäjän oli tarkoitus olla mukana samassa jatkokarsintaryhmässä Ruotsin kanssa. Se olisi kohdannut omassa välieräottelussaan Puolan, mutta maa suljettiin ulos kansainvälisestä jalkapallosta.

Näin Puola sai suoran paikan jatkokarsintojen finaaliotteluun, jonka voittaja etenee loppuvuoden MM-turnaukseen. 

– Se on erittäin hankalaa, olen rauhan ja rakkauden puolesta ja sitä energiaa haluaan jakaa jalkapallollani. Haluan pelata jalkapalloa ja jakaa energiaa sekä rakkautta. Se, mitä nyt tapahtuu on traagista. Sellaista ei pitäisi tapahtua vuonna 2022, Ibrahimovic totesi.

Ibrahimovic kertoi, että on sulkenut oman mielensä sodan uutisoinnilta.

– Jos aion olla täysin rehellinen, niin suljen sen kaiken kokonaan pois. Siitä tietenkin puhutaan, mutta en seuraa mediaa. Kuvaa on niin paljon ja sen seuraamisesta tulee raskasta. Toivon vain, että asiat ratkeavat mahdollisimman pian, Ibrahimovic sanoi.

Ruotsi kohtaa Tshekin MM-kisojen jatkokarsintaottelussa torstaina. Ottelun voittaja etenee Puolaa vastaan pelattavaan finaaliin, joka pelataan 29. maaliskuuta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja