Ystävä pilaili ja kirjoitti esseeseen jotain säädytöntä – opiskelija kosti nerokkaalla tavalla

Pilan kohteeksi joutunut opiskelija näpäytti ystäväänsä nerokkaalla tavalla.

Mitä on ystävyys? Katso yllä olevalta videolta, kun lapset kertovat!

Ystävien kesken on hauska tehdä pieniä kepposia ja nauraa niille yhdessä. Ainoa ongelma on se, että täytyy tietää tarkalleen, missä menee raja hauskan pilan ja oikeasti vakavan virheen välillä. Pahasti pieleen mennyt pila voi nimittäin johtaa ongelmiin.

Glasgowlainen Darryl Docherty joutui ystävänsä hulvattomaksi tarkoitetun pilan kohteeksi, mutta kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Darryl oli työskennellyt pitkään suuren kurssityön parissa, joka muodostaisi hänen lopullisen arvosanansa. Opiskelija toivoi toki hyvää numeroa päästäkseen haluamaansa yliopistoon.

Darrylin ystävä päätti kuitenkin tehdä ”pienen parannuksen” miehen tekstiin ja lisäsi sanan 'vit**' keskelle ystävänsä pitkää tekstiä, kertoo brittilehti Mirror.

"En aio valehdella, kaveri, olen todella raivoissani"

Saadessaan selville, mitä oli tapahtunut, Darryl oli "raivoissaan" ja lähetti vihaisia viestejä ystävälleen. Darryl väitti, että oli menettänyt ystävänsä takia viisi pistettä arvostelussa, joka tarkoitti, että hän saisi huonomman arvosanan eikä pääsisi haluamaansa yliopistoon.

Darrylin ystävä Lee tunnusti olleensa pilan takana. Darrylin mielestä pila ei ollut yhtään hauska, sillä hän oli menettänyt ainoan mahdollisuutensa päästä yliopistoon.

Lee alkoi olla jo paniikissa ja tarjoutui kirjoittamaan opettajalle ja kertomaan totuuden. Darrylin mukaan se oli kuitenkin liian myöhäistä.

– En aio valehdella, kaveri, olen todella raivoissani sinulle. Ymmärrän, että se on vitsi, mutta sinun olisi pitänyt edes kertoa minulle päivää myöhemmin, että katso se [essee] tai sanoa jotakin, kuten ’näetkö jotakin hauskaa kurssityössäsi’.

Kaikki oli pilaa

Vaikka Darryl sanoi, ettei yhteydenotto opettajaan enää kannattanut, Lee kirjoitti viestin ja lähetti sen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lähetän sinulle sähköpostin pahoitellakseni henkilökohtaisesti, sillä se olin minä, joka teki muutokset hänen työhönsä, ja olen todella häpeissäni siitä. Toivon, että tämä virhe voidaan antaa anteeksi ja Darrylin työ voidaan arvostella uudelleen käytöksestäni huolimatta, Lee kirjoittaa viestissä opettajalle.

Todellisuudessa kaikki oli kuitenkin pilaa Darrylin puolelta. Hän oli huomannut ystävänsä lisäämän ruman sanan tekstissä ja poistanut sen ennen esseen palauttamista. Darrylin arvosanat olivat siis täysin kunnossa.

Opiskelija halusi kuitenkin kostaa ystävälleen omasta mielestään hauskalla pilalla. Ystävän "opettajalle" lähetettyyn sähköpostiin mies vastasi itse ja paljasti kaiken.

Darryl otti keskustelusta kuvakaappauksia ja jakoi ne Twitter-tilillään tekstillä: ”Kun kaverisi luulee olevansa todella rohkea tärvellessään kurssityösi, mutta sinä olet rohkeampi”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarina on kerännyt Twitterissä jo tuhansia tykkäyksiä ja satoja jakoja. Lue koko keskustelu Twitteristä täältä.

Lähteet: Mirror, Twitter 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.