YouTube-tähti Pinkku Pinsku aloitti uransa 11-vuotiaana – kertoo nyt, miten saavutti suosionsa

5:23
Pinkku Pinsku loi oman menestysreseptinsä.

Nuorten suosima YouTube-tähti Pinja Sanaksenaho kertoi saavutuksistaan SuomiAreenassa.

Jo 11-vuotiaana YouTube-videoilla nuorten suosioon päässyt Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku on saanut luotua vaikuttavan uran sosiaalisen median avulla. Nuori tähti oli keskustelemassa SuomiAreenassa muun muassa siitä, miten somesta saisi paremman paikan nuorille.

Nyt 18-vuotias Sanaksenaho rohkaisee MTV Uutiset Livessä nuoria, jotka haluaisivat menestyä somessa ja kertoo myös, miten hän on itse saavuttanut asemansa sosiaalisen median isona vaikuttajana.

– Jos olet oma itsesi, ihmiset kiinnostuvat siitä, koska ei ole muita samanlaisia kuin sinä. Kerro rohkeasti mitä mieltä itse olet ja tee niitä juttuja mistä tykkäät, Sanaksenaho kertoo.

Tähtitubettaja kertoo myös huomanneensa, miten useat nuoret toivovat ammatikseen julkkiksen uraa. Hän kuitenkin toivoo nuorten keskittyvän enemmän omaan tekemiseen, esimerkiksi tubettamiseen tai näyttelemiseen, jonka myötä voi saavuttaa kuuluisuutta.

Sanaksenaho myös muistuttaa, että vaikuttajan tulee olla valmis perustelemaan omia näkemyksiään.  

– Aina tulee negatiivista palautetta ja ei voi miellyttää kaikkia. Ei tarvitse olla myöskään tasainen viiva, joka ei aiheuta mitään tunteita kenessäkään.

Katso videolta, miten Pinkku Pinskun elämä muuttui Julkkis Big Brother -ohjelman myötä ja mitä urahaaveita hänellä on jatkossa!

Yhteistyössä:

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja