Yölintu perui hurjan määrän keikkojaan

Promoottori Timo Niemen mukaan keikkojen perumisen syynä on Simo Silmun sairausloma.

Laulaja Simo Silmun luotsaama Yölintu tiedottaa nettisivuillaan peruneensa keikat aikaväliltä 17.8.2012 -12.9.2012. Lähes kuukauden keikkojen perumisien syitä ei ole sivustolla kerrottu. Bändi on ollut lomalla 16. elokuuta asti, mutta loppukuulle oli sovittuna jo useita keikkoja. Muun muassa tulevana viikonloppuna Yölinnun oli tarkoitus esiintyä Somerolla ja Eurassa. Nettisivujen mukaan bändin lomaa on nyt pidennetty 13. syyskuuta asti.

– Keikkojen perumisen syynä on Simo Silmun sairausloma. Tottakai harmittaa yleisön puolesta, mutta ei tässä mistään vakavasta ole kysymys, promoottori Timo Niemi kertoo.

Seuraavan kerran Yölinnun pitäisi nosta lauteille perjantaina 14. syykuuta. Syyskuusta lähtien tiukka keikkatahti jatkuu joulukuun puoleenväliin saakka.

Musiikkipiirit kohahtivat viime vuoden lopulla, kun Yölinnun basisti Kari Heiskari, rumpali Mika Lilja ja kitaristi Matti Fredriksson ilmoittivat yllättäen lähtevänsä bändistä. Puolen vuoden mittainen etsintä saatiin kesäkuun lopulla päätökseen, kun bändi tiedottaa kiinnittäneensä mukaan uusina jäseninä rumpalin Joni Leinon, basistin Jari Luostarin sekä kitaristin Jukka Harjun.

Bändin 20-vuotisen taipaleen juhlalevy Minne maailma kuljettaa julkaistaan 28. syyskuuta.

Perutuista keikoista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja