Yölinnun promoottori uskoo: Koko bändi nollalinjalla

Yölintu palasi keskiviikkona keikkalavoille laulaja Simo Silmun sairausloman päätyttyä.

Elokuun lopulla suosittu Yölintu-orkesteri perui keikkojaan ja syyksi ilmoitettiin laulaja Simo Silmun sairausloma. Silmu oli hakeutunut katkaisuhoitoon.

– Se oli todellinen miehen teko ja bändin jäsenillä sekä koko taustajoukoilla on nyt hyvin huojentunut olo. Simo haluaa nyt hoitaa kaiken kuntoon syksyä ja koko tulevaisuuttaan varten, sitä me arvostamme, Yölinnun promoottori Timo Niemi totesi MTV3.fille elokuussa.

Silmun sairausloma päättyi 19. syyskuuta ja keskiviikkoiltana bändi nousi noin kuukauden tauon jälkeen lavalle Levillä. Bändi on tukenut Silmua hänen päätöksessään käydä läpi katkaisuhoito ja bändi tukee solistia myös jatkossa. Niemi uskoo koko bändin tukevan Silmua nollatoleranssilla

– Uskoisin koko bändin olevan alkoholin suhteen nollalinjalla. En ole kuitenkaan bändin kanssa aiheesta puhunut, joten en voi tietää, mitä he ovat keskenään sopineet. Heillä voi olla sisäisiä sopimuksia, mutta tuskin kukaan ottaa.

Keskiviikkona keikoille palannut bändi aloitti pienimuotoisen Lapin-kiertueen. Torstaina Yölintu esiintyy Luostolla ja viikonloppuna edessä ovat keikat Rovaniemellä ja Kuusamossa. Ensi viikolla bändi julkaisee 20-vuotisen taipaleen kunniaksi juhlalevyn Minne maailma kuljettaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat