Yllätyskäänne Maajussille morsian -ohjelmassa – morsianehdokas jättäytyi kesken pois arvokysymyksen takia, toinen tuli tilalle

2:12
Katso videolta: maajussi-Arhon morsianehdokas päätyi jättäytymään pois ohjelmasta, mutta toinen kutsuttiin tilalle

Maajussi-Arhon morsianehdokas päätti lähteä pois ennen Naantalin treffiviikonlopun päättymistä. 

Maajussille morsian -ohjelmassa neljä rakkautta etsivää maajussia ovat päässeet tutustumaan puolisoehdokkaisiinsa tuttuun tapaan Naantalissa treffiviikonlopun aikana. Ryhmätreffeillä maajussit sekä puolisoehdokkaat ovat saaneet tilaisuuden esittää puolin ja toisin kysymyksiä toisilleen ja päässeet tutustumaan toisiinsa syvemmin. 

Ennen kuin maajussi-Arho teki valintansa sen suhteen, ketkä morsianehdokkaat hän kutsuu luokseen farmiviikoille, tuli ilmi, että yksi morsianehdokkaista olikin päättänyt jättäytyä pois. Ohjelman kuudennen jakson lopussa nähtiin, kuinka Arho ja Johanna keskustelivat asiasta keskenään ja selvisi, että yhdestä arvokysymyksestä oli tullut morsianehdokkaalle ylitsepääsemätön.  

– Tällä hetkellä on vähän hankala tilanne. Tuli tuolla ryhmätreffipäivänä ilmi vähän asioita. Johannan kanssa kävi kahdenkeskisessä keskustelussa aika hyvin selväksi, että hänelle on usko niin vahva asia, että hän haluaa kumppania, joka jakaisi sen uskon, Arho kertoi kameroille jakson lopussa. 

Arhon ja Johannan kahdenkeskisen keskustelun jälkeen morsianehdokas päätti lähteä omasta tahdostaan. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, sillä Arho kutsuukin farmiviikolle mukaan naisen, jota Naantalissa ei nähty lainkaan. 

Katso yllä olevalta videolta, kenet maajussi-Arho kutsui Johannan tilalle farmiviikoille!

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja