Yllättävä aluevaltaus! Minttu Räikköseltä vaatemallisto – mukana Kimin legendaarinen heitto

F1-tähti Kimi Räikkösen puoliso Minttu Räikkönen teki täysin uuden aluevaltauksen ja suunnitteli vaatemalliston lapsille.

Minttu Räikkönen on suunnitellut lastenvaatemalliston, jossa kantavana teemana on formulat.  Mallistoon kuuluu muun muassa bodyja, joissa lukee F1-tähti Kimi Räikkösen legendaarinen Leave me alone, I know what I’m doing -heitto.  

Lausahdus on peräisin Abu Dhabin GP:stä vuodelta 2012. Kisan aikana Räikkönen siirtyi johtoon ja saadessaan sen jälkeen ohjeita tiimiradiosta hän käski kaikkia jättämään hänet rauhaan, sillä sävelet olivat selvät. Räikkönen voitti kyseisen GP:n. 

Minttu Räikkösen suunnittelemat vaatteet on valmistanut Zalekua ja niiden suunnittelu alkoi Räikkösten esikoisen Robinin syntymän aikoihin. Robin täyttää tässä kuussa 2 vuotta.

– Idea lähti meiltä ja otimme yhteyttä Minttuun, että kiinnostaisiko häntä suunnitella mallistoa lapsille. Mintulta tuli nuotit ja me valmistimme vaatteet niiden mukaan. Nämä ovat ihan hänen käsialaansa, kertoo Petra Kiuru Zalekualta.

Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta sekä erikoismyymälöistä.

Minttu ja Kimi Räikkönen ovat seurustelleet vuoden 2013 kesästä saakka ja häitä juhlittiin kesällä 2016. Robin Räikkösestä tulee pian isoveli, sillä Räikkönen paljasti marraskuussa odottavansa toista lasta.

Minttu Räikkönen kertoo häistään MTV:n erikoishaastattelussa 2:10

Lue myös:

    Uusimmat