Ylivieskalaiset eivät seonneetkaan munista – syy olikin Sikapäivissä

Sanomalehti Kaleva kertoi viime viikolla Ylivieskassa sattuneesta välikohtauksessa, jossa paikallisen marketin asiakkaat rynnivät kauppaan ja taistelivat erityisen edullisista pääsiäismunista.

MTV3:n Makuja uutisoi myös silloin aiheesta ja kertoi muun muassa, kuinka vanhemmat ihmiset tönivät toisiaan ostoskärryjen voimin.

Nyt ylivieskalaislähteet kuitenkin paljastavat, että paikalliset eivät sittenkään seonneet halvoista munista, vaan taloustavarakauppa Kärkkäisen Sikapäivien huimista tarjouksista.

Ylivieskasta huhutaan, että aggressioita asiakkaiden keskuudessa herätti erityisesti huima lastenpyörätarjous. Kärkkäisen Sikapäivillä myytiin lastenpyöriä huimaan 10 euron hintaan. Useat paikalliset asiakkaat rynnivät aamulla kaupan avauduttua sisään ja hulinassa sattui ilmeisesti myös jonkinlaisia haavereita.

– Ihmiset juoksivat liukuportaita väärään suuntaan, ovien kahvat meinasivat irrota ja yksi haettiin jopa ambulanssilla pois. Hän oli ilmeisesti pudonnut liukuportaista, Ylivieskasta kerrotaan.

Nyrkkitappeluita tarjousten takia

Paikkakuntalaisten keskuudessa kiertää myös huhu, jonka mukaan eräs kaupungin virkamies olisi päässyt kauppaan takaoven kautta ja ehti näin normaaleita asiakkaita ennemmin pyöräosastolle. Pyörätarjouksen aiheuttamasta kaaoksesta on kirjoitettu paheksuvia kommentteja jopa Kalajokilaakso-lehden tekstiviestipalstalle. Asiakkaita suututti muun muassa se, että pyöriä oli myynnissä vain 38 kappaletta.

Huhu kertoo myös, että eräs paikallinen mies olisi suuttuessaan lyönyt paikallista naista pyörätarjouksen takia. Miestä ilmeisesti suututti, kun nainen oli ehtinyt napata viimeisen 10 euron pyörän hänen edestään.

Sikapäivät järjestetään Kärkkäisellä neljä kertaa vuodessa. Tämän kevään Sikapäivät jatkuvat Ylivieskassa 10.4. asti. Sikapäivillä on tarjottu asiakkaille perinteisesti ilmaiseksi esimerkiksi kinkkukiusausta ja kahvia.

MTV3:n Makuja-osio ei tavoittanut ketään Ylivieskan Kärkkäiseltä kommentoimaan asiaa.

Petra Kiiski/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja