"Yksi suurimmista promoottoreista - yksi suurimmista huijareista"

Nyrkkeilypromoottori Don Kingistä sanottua:

- Kun tapaamme, Don sanoo minulle: Elbaum, jos olisit pysynyt minun mukanani, olisit miljonääri. Ja minä vastaan aina: Don, jos olisin pysynyt mukanasi, olisin vankilassa. (Kingin ensimmäinen promoottorikumppani Don Elbaum)

- Haista p...a, Don King. Se mies on pelkkä paskiainen. On vaikea kuvitella, miten kova hänen sydämensä on. (John Schulian, Chicago Daily Newsin ja Chicago Sun-Timesin toimittaja)

- Pohjimmiltaan hän on ennen kaikkea kansalaisoikeusaktivisti. (Don Kingin kotisivut)

- Donille nyrkkeilijät ovat kuin sammakkoja käärmeelle: ne ovat syötävää. Hän hurmaa heidät ja nielee sitten heidät. Ja kun heidät on käytetty loppuun, jäljelle jäävät vain luut. (Jeremiah Shabazz, Nation of Islam -lahkon aktivisti Muhammad Alin lähipiiristä)

- Jokaista menestyksekästä nyrkkeilytapahtumaa kohti Don antaa takaisin paljon enemmän kuin hän saa. (Don Kingin kotisivut)

- Don King on urheilun syöpä ja tämä sopimus kemoterapiaa. (Asianajaja Judd Burstein, joka voitti nyrkkeilijä Terry Norrisille 7,5 miljoonan dollarin korvaukset Kingiltä)

- Erittäin kunnianarvoisa. (Asianajaja Burstein siirryttyään Kingin palvelukseen)

- Hän on yksi suurimmista promoottoreista, jotka luoja on luonut. Hän on myös yksi suurimmista huijareista, jotka luoja on luonut. (Don Elbaum)

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja