Yksi hetki nousi Huuhkajien pelastukseksi – Lukas Hradecky avautui: "Ravattiin ristiin rastiin"

Lukas Hradecky paljasti sekasorron Huuhkajien puolustuksessa 0:58
lukas Hradecky kertoi ottelun jälkeen, että puolustus oli ajoittain sekasortoisessa tilassa.

Suomi kairasi kovan taistelun jälkeen voiton Pohjois-Irlannista EM-karsinnoissa lukemin 1–0. Huuhkajat oli toisella jaksolla välillä helisemässä, kun Pohjois-Irlanti rummutti palloja Suomen rangaistusalueelle. Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky paljastaa, että välillä puolustus oli jopa sekasortoisessa tilassa.

Ensimmäinen puoliaika sujui Suomen hallinnassa ja tauolle päästiin Huuhkajien 1–0-johdossa. Heti toisen puoliajan alusta kotijoukkue otti ohjat käsiinsä ja loi painetta kohti Hradeckyn maalia. Maalivahti nousi keskiviivalle asti, jotta pystyi käymään keskustelun Suomen valmennukseen kuuluvan Mika Nurmelan kanssa, sillä puolustus oli sekaisin.

– Erikoistilannepaikat. Siellä ravattiin ristiin ja rastiin. Kyllä ne varmaan kuunteli, mutta siinä adrenaliiniryöpyssä ne unohtaa, missä niiden pitää olla. Kyllä me saatiin se kuntoon, mutta se pitää olla päivänselvä heti, koska nuo ovat tärkeitä tilanteita, Hradecky selvitti.

Huuhkajavahti myönsi, että ongelmia oli jo EM-karsintojen avauksessa.

– Tämä oli poikkeustapaus. Yleensä se on ollut kontrollissa. Tänään oli vähän härdelliä ja Tanskassa myös. Siitä pitää ehkä puhua, mutta ei se meillä ole yleensä ongelma ollut.

Suomen puolustus piti kuin pitikin loppuun asti, ja Suomi otti Belfastista mukaan tärkeimmän eli kolme pistettä. Voiton kunniaksi luvassa oli pienet juhlat hradeckymaiseen tyyliin.

Katso videolta Lukas Hradeckyn koko haastattelu- Videolta paljastuu myös, miten Hradecky suunnitteli juhlivansa voittoa.

Lue myös:

    Uusimmat