Yhdysvaltalaismies joutui lomalla onnettomuuteen – sai rannalta lihansyöjäbakteerin, kuvat voivat järkyttää

1:49
Videolla esitetty kuvamateriaali saattaa järkyttää. Yhdysvaltalaismies joutui lomalla onnettomuuteen, ja sai rannalta lihansyöjäbakteerin

Onnettomuus lomalla muutti yhdysvaltalaismiehen elämän.

Yhdysvaltalainen Robbin Kelly Dunn perheineen meni viettämään perheen isän, Darrelin, syntymäpäiviä Kristallirannalle Texasiin. Naisen mukaan hänen miehensä loukkaantui 5. toukokuuta golf-auto-onnettomuudessa rannalla.

Alueella ei kuitenkaan ollut sairaaloita lähettyvillä, vaan he joutuivat matkaamaan kauemmas sairaalaan. Sairaalaan päästyään miehen haavat oli jätetty puhdistamatta ja suojaamatta.

Tilanteen vakavuus alkoi paljastua myöhemmin, sillä kolmannella sairaalakäynnillä miehellä todettiin infektio, joka voi olla hengenvaarallinen.

Miehellä todettiin olevan lihansyöjäbakteeri, joka voi olla peräisin raasta tai alikypsennetystä meriruuasta. Luonnostaan sitä esiintyy suolaisessa vesistössä, kuten alueella, jossa perhe oli lomailemassa.

Puhdistus ja haavan suojaus tärkeää

Koska onnettomuus tapahtui rannalla, olisi haavojen puhdistus ollut erityisen tärkeää.

Infektio voi alkaa 12–72 tunnin kuluessa altistumisesta. Harvoissa tapauksissa potilas joutuu tehohoitoon tai raajoja voidaan joutua jopa amputoimaan.

Vastaavan infektion välttämiseksi tärkeää olisi haavan puhdistus sekä tarvittaessa antibioottikuuri.

Yllä olevalla videolla esitetty kuvamateriaali saattaa järkyttää. Yhdysvaltalaismies joutui lomalla onnettomuuteen, ja sai rannalta lihansyöjäbakteerin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja