Yhdysvalloissa asuntomarkkinat käyvät nyt kuumana – suostuisitko itse muuttamaan tähän "helvetin taloon", josta tulvii ostotarjouksia?

Yhdysvalloissa asuntomarkkinat käyvät nyt kuumana – Suostuisitko itse muuttamaan tähän pahasti vandalisoituun"helvetin taloon", josta tulvii ostotarjouksia? 2:47
Katso video: Suostuisitko itse muuttamaan tähän pahasti vandalisoituun "helvetin taloon"?

Jos Coloradossa myynnissä olevan kauhuasunnon välittäjää on uskominen, saattaa rehellisyys olla asuntoa myydessä valttia. 

Talon edellinen asukas vandalisoi talon asuinkelvottomaksi saatuaan häätömääräyksen, varmistaakseen, ettei taloa enää voitaisi vuokrata eteenpäin. 

Nyt kiinteistövälittäjä Mimi Foster myy pahasti vahingoittunutta taloa verkossa "helvetin talona".

– Tässä talossa ei ole ensimmäistäkään pintaa, joka ei tarvitsisi korjausta, Foster toteaa CNN:lle.

Myynti-ilmoitusta on Fosterin mukaan katsottu yli 130 000 kertaa neljän vuorokauden aikana, ja hän kertoo saaneensa talosta 250 soittoa yhden päivän aikana. 

Amerikan ylikuumana käyvästä asuntomarkkinasta kertonee myös se, että lähes 600 000 dollarin, eli hieman yli 500 000 euron hintaisesta, lähes täydellisen remontin tarpeessa olevasta talosta satelee ostotarjouksia. 

Foster kertoo jo hylänneensä yhden 625 000 dollarin tarjouksen, koska ei pysty hyvällä omatunnolla myymään asuntoa ostajalle, joka ei ole ensin vieraillut asunnolla haistelemassa sitä. 

Suostuisitko itse muuttamaan kyseiseen taloon? Yllä olevalla videolla Foster esittelee kauhujen taloa CNN:lle. 

Lue myös:

    Uusimmat