Yhdeksän vuoden odotus palkitaan: Romanttinen leffasarja saa jatkoa!

Ethan Hawke ja Julie Delby haluavat palata rakastamiinsa rooleihin yhdeksän vuoden jälkeen – taas kerran!

Ethan Hawke ja Julie Delby, 41, ovat olleet osa ainutlaatuista leffaprojektia, joka sai alkunsa vuonna 1995. Näyttelijät pääsevät esittämään samoja rooleja aina yhdeksän vuoden välein.

Lähes 20 vuotta sitten näyttelijät tähdittivät Rakkautta ennen aamua -elokuvaa, jokaon yksi 90-luvun suosituimmista romanttisista elokuvista. Sen tarinassa kaksi nuorta tapaa junassa ja kokee salamarakkauden yhden yön aikana.

Kriitikkojen ylistämä elokuva sai jatkoa vuonna 2004, kun tähdet päättivät palata rakastamiinsa rooleihin ja käsikirjoittaa jatko-osan. Rakkautta ennen auringonlaskua -elokuvassa yleisö pääse näkemään mitä tapahtuu, kun päähenkilöt tapaavat uudelleen – yhdeksän vuoden kuluttua.

Ohjaaja Richard Linklater, Hawke ja Delpy saivat Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksesta. Nyt kolmikko suunnittelee leffasarjalle kolmatta osaa, joka saisi ensi-iltansa vuonna 2013.

– Kaikki me tunnemme, että haluamme palata hahmojen pariin. Ensimmäisten elokuvien välillä oli yhdeksän vuotta, joten jos alamme kuvata ensi kesänä, olisi kulunut taas yhdeksän vuotta. Meistä se on hyvä idea. Yritämme kirjoittaa elokuvan tänä vuonna, Hawke kertoi.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: imdb.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja