Mainos

Yhä useammalla tallentava digisovitin

Tallentavat digisovittimet yleistyvät suomalaiskodeissa. Finnpanelin mukaan tallentava digisovitin on jo 41 prosentilla television omistavista talouksista.

Tallennettujen lähetysten osuus oli maalis-toukokuussa 13 prosenttia television katselusta niissä talouksissa, joissa on tallentava digisovitin.

Eniten tallennetaan kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. Ahkerimmassa käytössä tallentavat sovittimet ovat 25-44-vuotiailla ja lapsiperheissä.

Valtaosa televisio-ohjelmista kuitenkin katsotaan edelleen suorana, etenkin uutiset, ajankohtaisohjelmat ja urheilulähetykset.

Tutut suosikit kärjessä

Finnapanelin tilastojen mukaan MTV3 oli tammi-toukokuussa katsotuin kanava. Sen katseluosuus oli 25 prosenttia. Seuraavaksi katsotuin kanava oli TV1 21 prosentin osuudella.

Tammi-toukokuun katsotuin ohjelma oli Suomen ja Yhdysvaltojen välisen MM-jääkiekko-ottelun erätauolla esitetyt TV2:n uutiset. Lähetyksen keskikatsojamäärä oli 1,4 miljoonaa.

Lähes vastaaviin keskikatsojamääriin ylsivät jääkiekon MM-kisalähetykset sekä MTV3:n Amazing Racen Suomessa kuvattu jakso ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.