Waltteri Torikka saa erään kilpakumppaninsa äidin äänen: "Hänellä on ehkä vaikea valinta"

Waltteri Torikka esitteli tanssitaitojaan ensimmäistä kertaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuonna 2015.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka kisaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla tänä syksynä tähtiopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa. Torikka ja Lehmuskoski ovat entuudestaan toisilleen tuttuja yhteisen ystävän myötä ja ovat tehneet töitäkin yhdessä. Tanssimaan he eivät kuitenkaan keskenään ole koskaan aiemmin päässeet. 

– Katsotaan, miten se lähtee sitten käyntiin, Torikka kertoo MTV Uutisille. 

Torikka esitteli takavuosina hieman omia tanssitaitojaan osallistuttuaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Omien sanojensakin mukaan oopperalaulaja näytti suomalaisilla televisionkatsojille muun muassa hieman sitä, kuinka hänen lanteensa liikkuvat. 

Paritanssien suhteen Torikka kuitenkin kuvailee olevansa noviisi. 

– Oopperalavalla on tullut toki liikkumista, mutta aika uutta tässä kaikki on. Jännityksellä odotan, mitä jokainen päivä tuo tullessaan. 

Opettajana toimiva Lehmuskoski komppaa oppilastaan. 

– Sä olet semmoinen mehukas paketti. Odotan tosi paljon ja uskon, että meillä lähtee sujumaan oikein näppärästi askeleet. 

Torikka on tiettävästi vuosien ajan vedonnut erityisesti suomalaisiin äiteihin. Jopa TTK-porukasta Torikan kilpakumppanin Aki Riihilahden äiti on ilmoittanut aikovansa äänestää Torikkaa. Riihilahden äiti on itseasiassa Torikalle entuudestaan tuttu töidensä puolesta. 

– En tiedä sitten, hänellä on ehkä vaikea valinta, että äänestääkö Akia vai minua, vai molempia, Torikka naureskelee. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat