Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Vuohenjuusto-tattiraviolit, rucola-voikastike

vuohenjuustoravioli
vuohenjuustoravioliMTV Oy
Julkaistu 16.09.2004 16:00(Päivitetty 11.05.2005 14:31)
  • Pastataikina
  • 250 g durumvehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kananmunaa
  • 3 keltuaista
  • 2 rkl vettä

Sekoita jauhot, suola, öljy, kananmunat ja keltuaiset, sekä puolet vedestä. Lisää vettä tarvittaessa. Vaivaa taikinaa pöydällä noin viisi minuuttia. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi lepäämään.

  • Täyte
  • 300 g vuohenjuustoa
  • 4 rkl pilkottuja tatteja
  • nokare voita
  • suolaa
  • pippuria

Paista puhdistetut ja pilkotut tatit kuumalla pannulla voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta vuohenjuusto. Mankeloi pastataikina kaulimella tai koneella ohueksi. Täytä raviolit ja sulje huolella. Muista kastella reunat, että ne sulkeutuvat kunnolla. Keitä n. 1 min suolalla maustetussa vedessä.

  • Kastike
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 salottisipulia
  • 1 nippu rucolaa
  • 200 g suolatonta voita

Pilko salottisipuli ja laita kaikki ainekset kattilaan (paitsi voi) Keitä kasaan niin, että jäljellä on 1 dl nestettä. Siivilöi makuliemi ja vatkaa sekaan voi. Pilko rucola ja lisää joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta tarjolle.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-JukkaMilloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähdeNähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • 12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"

  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

  • 08:29
    Ruokakauppa

    Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

  • 06:49
    Siivous

    Milloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähde