Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vuohenjuusto-tattiraviolit, rucola-voikastike

vuohenjuustoravioli
vuohenjuustoravioliMTV Oy
Julkaistu 16.09.2004 16:00(Päivitetty 11.05.2005 14:31)
  • Pastataikina
  • 250 g durumvehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kananmunaa
  • 3 keltuaista
  • 2 rkl vettä

Sekoita jauhot, suola, öljy, kananmunat ja keltuaiset, sekä puolet vedestä. Lisää vettä tarvittaessa. Vaivaa taikinaa pöydällä noin viisi minuuttia. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi lepäämään.

  • Täyte
  • 300 g vuohenjuustoa
  • 4 rkl pilkottuja tatteja
  • nokare voita
  • suolaa
  • pippuria

Paista puhdistetut ja pilkotut tatit kuumalla pannulla voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta vuohenjuusto. Mankeloi pastataikina kaulimella tai koneella ohueksi. Täytä raviolit ja sulje huolella. Muista kastella reunat, että ne sulkeutuvat kunnolla. Keitä n. 1 min suolalla maustetussa vedessä.

  • Kastike
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 salottisipulia
  • 1 nippu rucolaa
  • 200 g suolatonta voita

Pilko salottisipuli ja laita kaikki ainekset kattilaan (paitsi voi) Keitä kasaan niin, että jäljellä on 1 dl nestettä. Siivilöi makuliemi ja vatkaa sekaan voi. Pilko rucola ja lisää joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta tarjolle.

Lisää aiheesta:

Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneilleTämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansaOletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyySuomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvallaMiau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian totta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:53
    Ikääntyminen

    Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille

  • Eilen18:59
    Ruokaniksit

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä

  • Eilen16:59
    Google

    Google julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa

  • Eilen16:52
    Meikit

    Oletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyy

  • Eilen14:15
    Ruoka

    Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvalla