Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vuohenjuusto-tattiraviolit, rucola-voikastike

vuohenjuustoravioli
vuohenjuustoravioliMTV Oy
Julkaistu 16.09.2004 16:00(Päivitetty 11.05.2005 14:31)
  • Pastataikina
  • 250 g durumvehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kananmunaa
  • 3 keltuaista
  • 2 rkl vettä

Sekoita jauhot, suola, öljy, kananmunat ja keltuaiset, sekä puolet vedestä. Lisää vettä tarvittaessa. Vaivaa taikinaa pöydällä noin viisi minuuttia. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi lepäämään.

  • Täyte
  • 300 g vuohenjuustoa
  • 4 rkl pilkottuja tatteja
  • nokare voita
  • suolaa
  • pippuria

Paista puhdistetut ja pilkotut tatit kuumalla pannulla voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta vuohenjuusto. Mankeloi pastataikina kaulimella tai koneella ohueksi. Täytä raviolit ja sulje huolella. Muista kastella reunat, että ne sulkeutuvat kunnolla. Keitä n. 1 min suolalla maustetussa vedessä.

  • Kastike
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 salottisipulia
  • 1 nippu rucolaa
  • 200 g suolatonta voita
  • Pilko salottisipuli ja laita kaikki ainekset kattilaan (paitsi voi) Keitä kasaan niin, että jäljellä on 1 dl nestettä. Siivilöi makuliemi ja vatkaa sekaan voi. Pilko rucola ja lisää joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta tarjolle.

    Lisää aiheesta:

    Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaaTiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat"Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiänLaaja raportti paljastaa kuolonkolareiden syyt – "Nopeusrajoituksen noudattaminen ei takaa turvallisuutta"
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 19:07
      Varhaiskasvatus

      Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"

    • 18:49
      Ruoka

      Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaa

    • 16:59
      Ruoka

      Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!

    • 13:31
      Liikennevalvonta

      Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat

    • 09:50
      Ruokakauppa

      "Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiän