Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vuohenjuusto-tattiraviolit, rucola-voikastike

vuohenjuustoravioli
vuohenjuustoravioliMTV Oy
Julkaistu 16.09.2004 16:00(Päivitetty 11.05.2005 14:31)
  • Pastataikina
  • 250 g durumvehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kananmunaa
  • 3 keltuaista
  • 2 rkl vettä

Sekoita jauhot, suola, öljy, kananmunat ja keltuaiset, sekä puolet vedestä. Lisää vettä tarvittaessa. Vaivaa taikinaa pöydällä noin viisi minuuttia. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi lepäämään.

  • Täyte
  • 300 g vuohenjuustoa
  • 4 rkl pilkottuja tatteja
  • nokare voita
  • suolaa
  • pippuria

Paista puhdistetut ja pilkotut tatit kuumalla pannulla voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta vuohenjuusto. Mankeloi pastataikina kaulimella tai koneella ohueksi. Täytä raviolit ja sulje huolella. Muista kastella reunat, että ne sulkeutuvat kunnolla. Keitä n. 1 min suolalla maustetussa vedessä.

  • Kastike
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 salottisipulia
  • 1 nippu rucolaa
  • 200 g suolatonta voita
  • Pilko salottisipuli ja laita kaikki ainekset kattilaan (paitsi voi) Keitä kasaan niin, että jäljellä on 1 dl nestettä. Siivilöi makuliemi ja vatkaa sekaan voi. Pilko rucola ja lisää joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta tarjolle.

    Lisää aiheesta:

    Tutkimus havaitsi kohonneen suolistosyöpäriskin yllättävällä ryhmälläAjokortin opetusluvan voi saada nyt päivässäSaitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiiniaTutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneilleTämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 14:33
      Syöpä

      Tutkimus havaitsi kohonneen suolistosyöpäriskin yllättävällä ryhmällä

    • 11:17
      Autokoulu

      Ajokortin opetusluvan voi saada nyt päivässä

    • 10:13
      Verkkohuijaukset

      Saitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!

    • 08:50
      Ruoka

      Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiinia

    • 06:53
      Ikääntyminen

      Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille