Vuoden seksikkäin mies on valittu – vaimolta hulvaton kommentti: "Olen toteuttanut unelmani"

John Legend esiintyi gaalassa 1:12

John Legend sai kunnianosoituksen People-lehdeltä.

People-lehti on jälleen valinnut vuoden seksikkäimmän miehen. Tällä kertaa kunnian sai muusikko John Legend, 40.

Legendin nousukiito tähteyteen alkoi vuonna 2006, kun hän voitti Grammy-palkinnon debyyttialbumistaan Get Lifted. Nykyään hänellä on yhteensä 10 Grammya ja Oscar-palkinto, jonka hän voitti Selma-elokuvassa kuullusta Glory-kappaleesta vuonna 2015. Lisäksi Legend on voittanut Emmy- ja Tony-palkinnot.

Legend on naimisissa huippumalli Chrissy Teigenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, kolmevuotias Luna ja puolitoistavuotias Miles.

– Olin innoissani, mutta samalla myös hieman peloissani, koska siihen liittyy paljon paineita. Kaikki analysoivat minua nähdäkseen, olenko tarpeeksi seksikäs kantamaan titteliä. Olen Idris Elban seuraaja, mikä ei ole reilua eikä kivaa minua kohtaan, Legend kertoo People-lehden haastattelussa.

Legend jakoi kuvan lehden kansikuvasta Instagram-tilillään.

People-lehti valitsi vuoden seksikkäimmän miehen ensimmäistä kertaa vuonna 1985. Tittelin sai tuolloin 29-vuotias Mel Gibson. Viime vuonna seksikkäimmäksi valittiin näyttelijä Idris Elba.

Chrissy Teigen kommentoi hulvattomasti aviomiehensä saamaa kunnianosoitusta.

– Salaisuuteni on paljastunut. Olen toteuttanut unelmani ja harrastanut seksiä maailman seksikkäimmän miehen kanssa. Mikä kunnia! hän tviittasi.

Lähteet: People, E! News

Lue myös:

    Uusimmat