Vuoden kiinnostavimmat sisustusuutuudet – tässä ne ovat!

Sisustustoimittajat ry on valinnut Toimittajien Tusinaan 12 vuoden kiinnostavinta kotimaista, tuotantoon otettua sisustuksen uutuustuotetta. 

Tänä vuonna Sisustustoimittajat ry kokosi Toimittajien Tusina -näyttelyn osaksi Helsinki Design Weekin 10-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa Teurastamon päätapahtuma-alueelle Lähimuoto-näyttelyn yhteyteen.

Toimittajien Tusinalla yhdistys haluaa nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen designia. Palkituissa esineissä kiteytyy hyvä muotoilu, joka vetoaa käyttäjän arvoihin ja kaikkiin aisteihin. Valitut tuotteet ovat suurelta osin lähellä tuotettua ja suunniteltua designia. Tyylillä toteutetut tuotteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin.

Valinnoissa Sisustustoimittajat ry on painottanut myös Helsinki Design Weekin juhlavuoden teemaa Loikka eli uskallusta loikata kohti uusia haasteita ja lähteä rohkeasti toteuttamaan uusia ideoita.

– Palkituissa tuotteissa yhdistyy kauniin ulkomuodon lisäksi syvempi ajatus ja ongelmanratkaisukyky. Suunnittelijat ja valmistavat yritykset tekevät konkreettisia tekoja avatakseen uusia uria suomalaiselle muotoilulle ja tehdäkseen arjestamme kestävämpää ja helpompaa, sanoo Sisustustoimittajat ry:n puheenjohtaja Piia Pousi.

Sisustustoimittajat ry:n jäsenistö koostuu toimittajista, jotka työskentelevät johtavien suomalaisten sisustus- ja aikakauslehtien palveluksessa tai vapaina toimittajina. Yhdistyksen jäsenet tekevät sisustamiseen liittyviä lehtijuttuja, suunnittelevat ja järjestävät kuvauksia sekä seuraavat aktiivisesti sisustusalan tapahtumia ja tuotteita. Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 40 jäsentä.

Toimittajien Tusina avoinna 5.-14.9.2014 ma–pe klo 11–20, la–su klo 10–18, vapaa pääsy

Lue myös:

    Uusimmat