Voittaja on valittu – hän on uusi Miss Plus Size!

Juuri kruunattu Miss Plus Size:"Minusta tulee presidentti!"– Katso voittajan haastattelu 2:49
Juuri kruunattu Miss Plus Size: "Minusta tulee presidentti!" – Katso voittajan haastattelu.

Miss Plus Size -kilpailun voiton nappasi Siiri Lipiäinen.

Miss Plus Size -kilpailu järjestettiin tänä vuonna jo neljännen kerran! Miss Plus Size on positiivisen energian kauneuskilpailu, joka on tarkoitettu naisille, jotka omaavat positiivisen elämänasenteen, ovat itsevarmoja omana itsenään ja joille liikunta on osa elämää. 

Vuoden 2020 Miss Plus Size kruunattiin  Hampton Bay -ravintolassa Helsingissä keskiviikkona 17. kesäkuuta. Finaalissa mittelöi 8 näyttävää kaunotarta ja voiton nappasi tänä vuonna Siiri Lipiäinen. Toiseksi sijoittui Tuija Moisala ja kolmanneksi Heidi Wasström.

Miss Plus Size 2020 -voittaja Siiri Lipiäinen paljasti kisan esittelyssä parhaimmiksi ominaisuuksikseen iloisuuden, tehokkuuden ja itsevarmuuden.

– Nautin livemusiikista, kirpputoreilla käymisestä, urheilun katsomisesta ja urheilusta. Uusin urheiluvillitykseni on spinning, mutta taskusta löytyy myös suomenmestaruus amerikkalaisesta jalkapallosta. Teen työtä mistä pidän ja pääsen päivittäin tuottamaan iloa muille. Parhaita ominaisuuksiani ovat iloisuus, tehokkuus, itsevarmuus ja positiivinen vaikutukseni muihin. Se on varma, että punainen lakana heilahtaa, jos minulle sanotaan ”ihan sama”, hän kertoi. 

23-vuotias Lipiäinen kertoi esittelyssä myös asuvansa Helsingissä tyttöystävänsä kanssa. 

Viime vuonna Miss Plus Size voittajaksi kruunattiin Miina Varjonen. Hänen edeltäjänsä ovat Niina Kuhta ja Marjaana Lehtinen.

Lue myös:

    Uusimmat