Mainos

Voimakas räjähdys rikkoi rappukäytävän ikkunoita ja ovia Tukholmassa – "Se oli hyvin voimakas pamaus, kuvittelin, että näen unta"

Tukholmassa tapahtui varhain aamulla voimakas räjähdys kolmikerroksisen kerrostalon rappukäytävässä. Asiasta kertoo Expressen.

Räjähdys tapahtui Bromman kaupunginosassa Abrahamsbergin alueella läntisessä Tukholmassa noin kello kolmelta aamulla. Voimakas räjähdys muun muassa hajotti ikkunoita ja ovia.

– Se oli hyvin, hyvin voimakas pamaus. Kuvittelin, että näin unta. Ovi lensi irti ja ikkunoiden sirpaleet kantautuivat kadun toiselle puolelle, kertoo Expressenin haastattelema asukas tapahtumapaikalta.

Pommiryhmä paikalla

Poliisi on eristänyt räjähdyksen tapahtumapaikan ja on puhuttanut naapureita selvittääkseen tapahtumien kulkua.

– Kaikki rappukäytävän ikkunat ovat rikkoutuneet ja asuntojen ovet painuneet sisään niin, ettei niitä voi avata, sanoo Fredrik Nylén Tukholman poliisista.

Paikalle hälytettiin myös pelastuslaitos ja poliisin pommiryhmä.

– Pommiryhmä varmistaa, ettei rappukäytävässä ole enää mitään vaaraa, Nylén sanoo.

Räjähdyksen kohteeksi joutuneessa rappukäytävässä on kuusi asuntoa. Poliisin mukaan asukkaiden on pysyttävä sisällä asunnoissaan siihen asti, kunnes poliisi on saanut työnsä rappukäytävässä valmiiksi.

"Tämä on tosi mukava ja rauhallinen alue"

Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä. Poliisi tutkii tapahtumia toistaiseksi yleisen vaaran aiheuttamisena.

Toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä. Poliisi etsii yhtä tai useampaa epäiltyä.

Expressenin haastattelema Abrahamsbergin asukas kuvailee aluetta mukavaksi ja rauhalliseksi. Hänen mukaansa tilanne on viimeisen puolen vuoden aikana kuitenkin muuttunut.

– Poliisi on ollut täällä joitakin kertoja huumekaupan takia, mutta mitään tällaista [kuin tämä räjähdys] täällä ei ole koskaan ollut. Ihmiset ovat täällä shokissa. Tämä on aika rumaa, kun se tulee lähelle. Ihmiset asuvat täällä juuri siksi, että olisivat kaukana tällaisesta. Missä täällä nyt voi asua, asukas sanoo lehdelle.

Poliisi ei ole toistaiseksi saanut vihjeitä epäillyistä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja